Se incarca...

AD Marketplace

Cum poti deveni vânzator în platforma AltDepozit Marketplace
Sistemul AltDepozit Marketplace este disponibil pentru toti comerciantii care pot oferi o gama consistenta de produse din cel putin o categorie din retail, au experienta si resursele pentru a livra rapid comenzile clientilor si asigura serviciile post-vanzare. Acestia trebuie sa aiba capacitatea sa acopere întreg teritoriul Romaniei.

Daca doresti sa devii vânzator în platforma AltDepozit Marketplace trimite un e-mail pe adresa achizitii@altdepozit.ro cu informatiile despre profilul companiei tale si categoria de produse. Dupa ce evaluam si validam profilul, si imediat ce vanzarea produselor tale în AltDepozit Marketplace va fi posibila, te vom contacta pentru a stabili împreuna detaliile colaborarii.

Despre AltDepozit Marketplace

AltDepozit Marketplace este sistemul prin care partenerii AltDepozit îsi afiseaza propriile produse pe altdepozit.ro, alaturi de produsele vandute direct de catre AltDepozit. Clientii pot comanda simultan atat produse AltDepozit cat si produse din oferta oricarui partener AltDepozit.

Toti partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca sa putem asigura standardele de calitate cu care sunt obisnuiti clientii AltDepozit.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, precum si garantiile produselor raman neschimbate pentru fiecare partener, acestea sunt afisate pe pagina Termeni si Conditii. De asemenea, acestea sunt aceleasi cu cele care însotesc produsele vandute direct de catre AltDepozit.

Livrari si stocuri

La fel ca si produsele vandute direct de AltDepozit, produsele vandute de partenerii din AltDepozit Marketplace au afisate informatii de stoc în timp real si se livreaza în fiecare localitate din Romania. Produsele ofertate de partenerii din AltDepozit Marketplace sunt livrate în aceleasi conditii de livrare cu produsele livrate de AltDepozit.

Modalitati de plata

Produsele ofertate de partenerii din AltDepozit Marketplace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: ramburs, depunere de numerar, ordin de plata. Impreuna cu produsele comandate, vei primi factura corespunzatoare de la AltDepozit. In cazul în care optezi pentru plata ramburs, vei plati factura în momentul în care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Garantie

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie vei primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Garantia produselor achizitionate de la partenerii din AltDepozit Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Promotii curente

Parchet Stratificat Frasin Gobi Grande 14MM

-11%

123,51 lei

138,63 lei (-15,12 lei)

Adauga in cos
Parchet Stratificat Stejar Calvados Grande Scurt 14MM

-5%

148,82 lei

156,32 lei (-7,50 lei)

Adauga in cos
Parchet Stratificat Stejar Golden Spike Grande 14MM

-11%

137,24 lei

153,35 lei (-16,11 lei)

Adauga in cos
Parchet Stratificat Stejar Banana Song Grande Scurt 14MM

-8%

144,61 lei

157,06 lei (-12,45 lei)

Adauga in cos
Parchet Stratificat Stejar Raisins Medio Scurt 14MM

-20%

133,92 lei

165,84 lei (-31,92 lei)

Adauga in cos