Se incarca...

Transport si Plata

Articolul 9. CONDITII DE LIVRARE, AMBALARE, RECEPTIE SI TRANSPORT

9.1. Livrare - Vânzătorul se obliga sa expedieze Bunurile şi Serviciile catre Cumparator asigurând un termen de 24-48 ore de la achitarea Bunurilor şi Serviciilor comandate. În condiţii excepţionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, defecţiuni auto, etc) termenul de livrare nu poate fi respectat, Vânzatorul va informa Cumparatorul despre întârzierea survenita şi va furniza un termen estimat pentru finalizarea livrarii. Bunurile şi Serviciile se livreaza conform condiţiilor interne ale vânzatorului, cumparatorul având obligaţia să verifice dacă marfa corespunde din punct de vedere calitativ şi cantitativ la preluarea ei. Semnarea de catre un reprezentant al Cumparatorului a documentului de livrare, echivaleaza cu acceptul de preluare al produselor de catre acesta, ca fiind conforme, din punct de vedere calitativ şi cantitativ.
9.2. Transport - Vânzatorul va efectua livrarea Bunurilor şi Serviciilor pe întreg teritoriul Romaniei. Vânzatorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor şi Serviciilor pentru transportul în condiţii de siguranţa a acestora. Vânzatorul nu este raspunzator de eventualele deteriorări a bunurilor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul unui transportator propus şi agreat de Cumparator. Cazul în care Vânzatorul considera ca valoarea Bunurilor şi Serviciilor comandate de Cumparator nu-şi justifica cheltuielile legate de combustibil în funcţie de distanţele parcurse, Vânzatorul şi Cumparatorul vor stabili de comun acord condiţiile de transport pentru Bunurile şi Serviciile comandate.

Livrarea Bunurilor şi Serviciilor catre Cumparator se face în baza unei comenzi ferme.
Cumparatorul poate alege una din cele trei variante pentru a comanda produsele necesare dupa cum urmeaza:

♦   Comanda verbala (telefonic) la numerele afişate.
♦   Comanda electronica (prin e-mail sau fax).
♦   Comanda online accesând produsele direct de pe website.

Articolul 8. FACTURARE, PLATI, FACILITATI SI PENALITATI

8.1. Preţul, modalitatea de plata şi termenul de plata sunt specificate în Comanda. Vânzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumparatorului este să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare şi sa respecte menţiunile din factura emisa de Vânzator. Factura fiscală poate fi descarcata şi printata direct din contul Cumparatorului. Conform codului fiscal valabil din 01.01.2007, semnarea şi ştampilarea facturilor nu mai este obligatorie.
8.2. Pentru comenzile speciale referitoare la Bunurile şi Serviciile care nu sunt în mod uzual pe stoc, cumparatorul are obligaţia de a achita un avans de minim 40% din valoarea Bunurilor şi Serviciilor comandate şi de a emite o comanda scrisa, completata cu toate datele necesare: sortiment, cantitate, termen de livrare, locaţia unde va fi livrată marfa, persoană de contact, număr de telefon, etc.
8.3. Facturarea produselor se va face în Lei la cursul BRD vanzare din ziua respectiva. Cumparatorul va plăti în avans integral contravaloarea Bunurilor şi Serviciilor înainte de livrare cu OP sau numerar.
8.4. Cazul în care Cumparatorul efectuează plata Bunurilor şi Serviciilor fara confirmarea existenţei în stoc, Vânzatorul va returna Cumparatorului contravaloarea Bunurilor şi Serviciilor achitate.
8.5. Cazul în care Cumparatorul întârzie din vina sa plata Bunurilor în termenul prevăzut în factura emisa de Vânzator, Cumparatorul este obligat la plata unei penalităţi de 1% pe zi din suma datorata. Valoarea penalitaţilor poate depaşi cuantumul sumei datorate.
8.6. Cumparatorul poate beneficia de reduceri de preţ diferenţiate pe categorii de produse şi cantităţi comandate în urma negocierilor directe. De asemenea SC ALTDEPOZIT SRL poate acorda reduceri comerciale ulterioare facturarii pentru vânzari efectuate în decursul unei perioade determinate.

Plata Bunurilor şi Serviciilor se face în baza facturii proforme/fiscale emisa şi expediata de reprezentantul vânzari.
Cumparatorul poate alege una din cele patru variante de plata pentru a achita produsele comandate dupa cum urmeaza:

♦   Depunere de numerar la orice instituţie bancara.
♦   Plata la livrare doar în condiţiile de transport prin curier.
♦   Transfer online.
♦   Ordin de plata.