Se incarca...

Politica de Retur

Poți returna produsul achizitionat în 14 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de AltDepozit Srl catre persoanele fizice.
Trimite formularul de retur pâna cel tarziu în a 10-a zi calendaristica de la data livrarii/ridicarii.
Unele produse au o politica de retur specifica, îți recomandam sa citești condițiile de mai jos.

Conditii specifice pentru returul produselor vandute de AltDepozit:

- Returul produsului se face pe cheltuiala integrala a celui care returneaza produsul cumparat, acesta îsi asuma în totalitate returul produsului în conditii de siguranta.
- Returul se realizeaza exclusiv prin curier dupa completarea formularului de retur. Nu se accepta retur în oficiile postale.
- Produsul trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
- Returul se face în ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garanție în original (daca a fost emis de producator/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
- Daca ai cumparat mai multe produse de același fel și vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accepta doar daca sunt sigilate.
- Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.
- Plata produselor returnate se va face doar prin banca în contul specificat în formularul de retur dupa receptia produselor returnate, banii vor fi vizibili în cont în maximum 14 zile calendaristice de la receptia produselor returnate.
- In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

- Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
- Nu se accepta returul produselor folosite, a celor din categoria consumabile.
- Nu se accepta returul produselor de tip comanda speciala (indiferent de categorie).