Se incarca...

Confidentialitate

ALTDEPOZIT SRL este înregistrata în registrul de evidenţa a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 27798, prin accesarea şi utilizarea acestui site vă daţi acordul explicit cu următoarele reguli de confidenţialitate:

ALTDEPOZIT SRL este autorul acestui site web şi beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.
Informaţiile despre produse, caracteristicile şi preţurile lor corespund realităţii de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informaţii sunt oferite doar cu titlu informativ şi nu sunt considerate ca o ofertă contractuală a bunurilor şi serviciilor oferite de altdepozit.ro.

altdepozit.ro nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.
altdepozit.ro colectează informaţii pe acest website în conformitate cu legislaţia română în acest sens.

Colectarea datelor se face prin:

♦   Formularul de înregistrare Utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de oferte din partea altdepozit.ro.
♦   Formularul de contact. Datele sunt folosite în vederea contactării ulterioare de către altdepozit.ro.

Folosirea datelor cu caracter personal pe site-ul altdepozit.ro se colectează în următoarele scopuri:

♦   Facturarea Bunurilor/Serviciilor comandate de Utilizator.
♦   Livrarea Bunurilor/Serviciilor către Utilizator.

Conform cerinţelor Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ALTDEPOZIT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează Utilizatorul. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de Utilizator.

Conform Legii 677/2001, Utilizatorul are dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de opunere a prelucrării datelor inclusiv solicitarea de stergere a datelor personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se va adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, expediată prin poştă, pe adresa societăţii noastre.

Prezenţa Politică de Confidenţialitate se supune dreptului intern Român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul ALTDEPOZIT. Cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, va fi considerată competenţa instanţei judecătoreşti din aceeaşi structură administrativă cu sediul ALTDEPOZIT.

ALTDEPOZIT SRL nu furnizează adresa de e-mail a utilizatorilor unor terţi, nu încurajază spam-ul şi nu divulgă datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Orice Utilizator are posibilitatea să steargă din baza de date adresa de e-mail furnizată, contactând altdepozit.ro.

altdepozit.ro îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, Politica de Confidenţialitate şi Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.

POLITICA COOKIE

altdepozit.ro folosește module cookie, mici fișiere de date transferate pe hard disk-ul computerului dvs. Altdepozit sau furnizorii săi de servicii trimit module cookie atunci când navigați pe site-ul nostru sau pe site-uri unde apar reclamele noastre, când faceți cumpărături, când solicitați sau personalizați informații sau când vă înregistrați pentru anumite servicii. Prin acceptarea modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru sau site-urile pe care apar reclamele noastre acestea ne pot oferi acces la informații despre comportamentul dumneavoastră de navigare pe site-uri, pe care le putem utiliza pentru a vă personaliza experiența și pentru a ne îmbunătăți serviciile pe care vi le oferim.
 
Majoritatea browserelor acceptă în mod implicit modulele cookie, însă de obicei puteți refuza modulele cookie sau le puteți acceptă selectiv, dacă ajustați preferințele în browser.
Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul la navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Va rugăm să rețineți că restricționarea cookie-urilor poate avea impact asupra funcționalității site-ului. Multe dintre funcțiile interactive oferite de site-urile web sunt dependente de cookie-uri iar dezactivarea sau blocarea lor poate împiedica funcționarea acestor servicii sau le poate reduce utilitatea.
Browserele web oferă metode diferite pentru gestionarea cookie-urilor și oferă instrucțiuni pentru configurarea setărilor acestora.