Se incarca...

Informatii Utile

PROMOTIA DE VARA 2018
Parchet Triplu Stratificat 14MM - Promotia include doar produsele selectate in OFERTE si este valabila pana la 31.08.2018 sau pana la epuizarea stocurilor, pentru achizitia cantitatii de minim 20 mp.

OFERTA DE PRET
Preţurile produselor afişate pe web site-ul www.altdepozit.ro au TVA inclus şi sunt orientative, acestea pot fi diferite în funcţie de cantitatea comandată şi zona de livrare. Prezenţa produselor pe site-ul altdepozit.ro nu garanteaza existenţa lor în stoc la toate punctele de distribuţie din reţea. Pentru o informare corecta a preţului şi a existenţei produsului în gestiune va rugam sa ne contactaţi.

PROTECTIA DATELOR
S.C. ALTDEPOZIT S.R.L. este înregistrata în registrul de evidenţa a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu Nr. 27798. Altdepozit.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terţi şi sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii sai, precum şi în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

DECLARATIE
S.C. ALTDEPOZIT S.R.L., cu sediu social în Str. Ionel Fernic 17, Galaţi-România, cod unic de înregistrare RO25512901, în conformitate cu Legea 12/1990, republicată în Monitorul Oficial 291/ 05.05.2009 la art 1 lit f, declară că adaosul practicat de S.C. ALTDEPOZIT S.R.L. este cuprins între 0%-500%.

DESPRE NOI
S.C. ALTDEPOZIT S.R.L. este o societate cu capital privat românesc ce are ca obiect de activitate comercializarea online a materialelor de construcţii pe întreg teritoriul româniei.
♦   Identificarea şi contractarea agenţilor comerciali interni şi externi ce produc şi/sau distribuie o gamă cât mai variată a materialelor de construcţii pe piaţa românească.
♦   Identificarea, promovarea şi comercializarea produselor noi pe piaţa internă a materialelor de construcţii la preţuri cât mai accesibile pe o zonă de distribuţie a produselor cât mai mare (pe întreg teritoriul româniei).
♦   Dezvoltarea comerţului online cu materiale de construcţii prin soluţionarea şi îmbunătăţirea încontinu a serviciilor şi a relaţiilor de colaborare cu toţi clienţii şi partenerii noştri.

Prin intermediul acestui magazin virtual altdepozit.ro, dorim sa aducem catre clienţii noştri un mod simplu şi ieftin de a achiziţiona produsele necesare construcţiilor D-voastra, livrate pe întreg teritoriul româniei.
Site-ul www.altdepozit.ro este proprietatea exclusiva a S.C. ALTDEPOZIT S.R.L. cu sediul social în Galati,
Str. Ionel Fernic 17, având ca date de identificare NRC: J17/553/2009, CUI: RO25512901.