Se incarca...

Cum comand online

Online cumperi rapid si în siguranta, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli.

CAUTA PRODUSUL DORIT
Poti cauta un produs direct în campul special de cautare sau navigând în categoriile de produse direct din meniul afisat în stanga.

ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS
Adauga produsele dorite în cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga în cos.
Poti adauga în cos mai multe produse din categorii diferite.
Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat în cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
Se completeaza câmpurile cu datele privind livrarea comenzii, adresa de livrare, datele pentru facturare, adăugaţi informaţii suplimentare dacă este cazul şi alegeţi modalitatea de plata.
Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile AltDepozit” înainte de a trimite comanda.
Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”, la scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma înregistrarea comenzii.

Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar formularul si sa apesi butonul de “Trimite comanda”.
Daca esti deja client, introdu email-ul si parola în boxul din dreapta si ti se vor încarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea în aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Trimite comanda”.

Comanda urmeaza să fie procesata de către altdepozit.ro şi confirmata ulterior prin telefon sau e-mail.
Dupa fiecare comanda finalizata, adresa de livrare şi facturare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.